Dørholder magnet (elektro) - gulvmontering

Disse produkter udgør de såkaldte elektromagnetiske dørholder magneter, der er beregnet til gulvmontering. Dørholder magneterne er højkvalitets produkter, der er anerkendt for at være nogle af de bedste og mest stabile branddørssystemer i verden.

 

Kvalitet og sikkerhed er nøgleord ved disse typer elektromagneter, da liv kan afhænge af deres effektivitet. Dørholder magneterne bliver tilsluttet det eksisterende ABDL system og ved normal operation sørger dørholder magneten for at skabe fri adgang og passage mellem opholdsområder i bygninger. Kun i tilfælde af røgudvikling vil magnetismen blive slået fra, så branddøren automatisk og hurtigt lukkes i. Det hindrer livsfarlig røg i at spredes til andre områder af bygningen.

 

Alle dørholder magneterne er sikkerhedsgodkendte i henhold til de gældende EU regulativer, og de kvalitetstestes løbende af samme instans.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein