Dørholder magnet (elektro) - vægmontering

Disse elektromagnetiske dørholder magneter til vægmontering hører til blandt verdens kvalitetsmæssigt bedste branddørssystemer. Dørholder magneternes primære funktion er at holde branddøre åbne, og i tilfælde af røgudvikling sørger ABDL anlægget for, at magnetismen slås fra, så branddøren lukkes automatisk og hurtigt. Det forhindrer røg og eventuelle flammer i at sprede sig til andre områder og er derfor en essentiel sikkerhedsforanstaltning i fx offentlige bygninger.

 

Kvalitetsmæssigt ligger disse elektromagneter til vægmontering i den absolut høje ende, og der er garanti for, at dørholder magneterne overholder alle de gældende europæiske regulativer. Derudover kvalitetstestes alle produkter løbende for at opnå den bedst tænkelige sikkerhed ved produktet. Disse dørholder magneter er alle beregnet til montering på væggen.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein