Dørholder magnet (elektro) – valgfri montering

Elektromagnetiske dørholder magneter med valgfri montering er højkvalitets produkter, der er udviklet specifikt til at holde branddøre åbne.

 

Disse dørholder magneter kan valgfrit monteres på gulv, væg eller i loft og tilsluttes det eksisterende brandalarmssystem i bygningen. Dette sikrer under normale omstændigheder effektiv passage og adgang mellem travlt befærdede gangarealer, bygninger etc. I tilfælde af røgudvikling sørger anlægget for, at magnetismen i dørholder magneterne slås fra, hvorefter branddøren automatisk lukkes på sikker vis. Derved undgås, at røg og flammer spredes til andre områder af bygningen og giver den bedst mulige sikkerhed for både mennesker og inventar.

 

Elektromagneterne hører til blandt verdens kvalitetsmæssigt bedste branddørssystemer og garanterer sikkerhed og pålidelighed i et og samme produkt. Alle dørholder magneter med valgfri montering er godkendte i henhold til gældende EU regulativer og kvalitetstestes løbende af samme instans.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein