Magnetiske dørholdere og beslag

Med magnetiske dørholdere er det muligt at holde døre og låger åbne på en effektiv og elegant måde. Der er udelukkende gjort brug af kvalitetsmaterialer til produktion af disse magnetiske dørholdere, således at dørmagneterne holder i længden og yder den korrekte magnetstyrke.

 

De magnetiske dørholdere sikrer mod utilsigtet lukning af dørene og kan fås i flere forskellige udgaver alt efter det konkrete behov. Dørmagneter fås til indbygning i fx trædøre, eller med gummimembran så der ikke laves nogen form for mærker eller ridser i døren. Derudover produceres de med cylinderformet stopklods i tilfælde af, at døren ikke rammer i den rette vinkel. Er der i stedet behov for elektromagtiske dørholdere, kan de ses her.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein