Væg- og gulvbeslag til elektromagneter

Disse vægbeslag samt gulvbeslag er primært beregnet til brug ved de elektromagnetiske dørholder magneter. Ofte er det ikke muligt at montere dørholder magneterne direkte på væggen eller gulvet og et beslag bliver nødvendigt for at opnå det bedste resultat.

 

Disse væg- og gulvbeslag er alle af høj kvalitet, og det er solide produkter, som kan anvendes til flere forskellige elektromagneter. Beslagene anvendes dog oftest i forbindelse med køb af Universal dørholder magneten, som derved kan monteres på både gulv og væg.

 

Vægbeslagene fås i forskellige længder alt efter afstanden mellem selve dørholderen og døren. Gulvbeslagene anvendes ofte og især på offentlige områder som skoler, børnehaver, biblioteker eller kundeområder. Dette beskytter elektromagneten mod vandalisme og generel ”tung” trafik på gangene.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein