Protego Gummimagneter - rektangulære

Larko Magneters rektangulære gummimagneter i serien Protego benyttes især ved lakerede og malede overflader, da kvalitetsgummiet er meget skånsomt og forhindrer ridser og mærker i andet materiale og udstyr. Disse Protego Gummimagneter får deres styrke fra de stærke neodym magneter, som støbes ind i gummiet. Gummiet sørger for både at beskytte magneterne og den overflade, som de fastgøres på.

 

De rektangulære Protego Gummimagneter anvendes ofte i industrien som holdefunktion til meget forskellige opgaver. Derudover er de inden for de senere år blevet meget udbredte inden for vind, olie og gasindustrien. Ud over dette benyttes de også ved reklameskilte, som skal holdes fast på biltage og som lygteholdere hos politiet og sikkerhedsfirmaer mv.

 

Protego Gummimagneten er kendetegnet ved, at den er el galvaniseret, således at magneten kan anvendes såvel indendørs som udendørs. Den særlige gummicoating sikrer, at gummimagneten ikke glider selv ved brug på glatte overflader.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein