Protego Gummimagneter - runde

Disse runde gummimagneter i Larkos serie Protego er højkvalitets produkter, som takket være gummiet er særligt velegnede til lakerede overflader. Stærke neodym magneter støbes ind i gummiet og udgør selve holdefunktionen i disse kraftige gummimagneter. Gummidelen fungerer derudover både som beskyttelse for de magneter, der er støbt ind i materialet og som beskyttelse for den overflade, som gummimagneten fastgøres på.


Protego gummimagneten anvendes ofte som holdefunktion inden for industrien og er især blevet udbredt inden for vind, olie og gasindustrien. De benyttes dog også til andre opgaver såsom at holde reklameskilte på biltage, eller som hylde- og lygteholdere. Protego Gummimagneten er el galvaniseret, hvorfor magneten kan anvendes både udendørs og indendørs.

 

Den høje kvalitet i gummicoating sikrer desuden, at gummimagneten ikke glider ved brug på glatte overflader. Gummiet beskytter mod ridser i overfladen og skal derfor altid rengøres før anvendelse. Alle Larkos Protego Gummimagneter skal påføres lakerede overflader med stor omhu grundet den stærke magnetisme.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein