Dokumentholdere med magnet

Disse dokumentholdere med magnet er solide og praktiske produkter, der benyttes som holdefunktion til dokumenter, kataloger, brochurer mv. Dokumentholderne har alle magnetisk holdefunktion, og sidder effektivt fast på metal overflader såsom lagerreoler, tavler, whiteboards mv.

 

Dokumentholderne med magnet kan nemt flyttes og placeres andetsteds uden at skulle bore eller udbedre huller i væggen efterfølgende. Dokumentholderne med magnet anvendes på kontoret, venteværelset, lageret og andre steder, hvor vigtig information skal være let tilgængeligt. Produkterne bliver løbende videreudviklet og ved behov for andre typer dokumentholdere med magnet kan der med fordel rettes henvendelse til salgsafdelingen.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein