Magneter til glastavler

Disse magneter til glastavler kaldes også glasmagneter. Magneterne er er især velegnede til glastavler takket være deres styrke.


Hvad er glasmagneter?

Glasmagneter skal være stærke magneter, så de kan bruges på de magnetiske tavler med glasfront. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken glasmagnet man vælger, hvis den skal kunne sidde ordentligt fast på tavlen. Det kræver en kraftig magnet, som hverken ridser eller glider hen over glasoverfladen.


Disse magneter til glastavler fastholder papirer, pjecer, større mængder brochurer, fotos, navneskilte mm. på glastavlen. Fleksible magneter såsom magnetbånd kan ikke sidde fast på glastavler medmindre man anvender en stærk neodym magnet under eller en af vores vendbare DeLux tavlemagneter til glastavler.


Den mest almindelige magnet brugt til glastavler er de stærke neodym magneter (i daglig tale også kaldt powermagneter). Der findes dog rigtig mange andre alternativer til kontoret, mødelokalet eller showroomet. Glasmagneter i mange farver og styrker alt afhængig af, hvor mange papirer der skal holdes fast.


Vi udvikler løbende nye magneter til glastavler, og hvis I har en specifik idé eller et behov er I velkommen til at kontakte os (tlf. 39654800), så vi kan udvikle en god løsning til jer.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein