Magnetreklamer

Magnetreklamer er effektive produkter for virksomheden til brug inden for markedsføring og produktsalg. Magnetreklamerne synliggør virksomhedens budskaber, værdier eller produkter på en ny og mere utraditionel måde.

 

Med disse produkter er det muligt at differentiere sin virksomhed og markedsføring markant fra konkurrenterne og dermed skabe øget brandkendskab fra flere kanaler. Magnetreklamerne er ideelle til eksponering af firmabudskaber, produktinformationer, logo mv. Kun behovet og formålet sætter begrænsningen.

 

Kontakt gerne salgsafdelingen, hvis der er behov for andre typer magnetreklamer i forbindelse med større projekter. Vi har gennem årene specialiseret os i produktion af større mængder til fx forskellige lande.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein