Køleskabsmagneter & Tavlemagneter

Stort sortiment af køleskabsmagneter / tavlemagneter til whiteboards, lean tavler, metalreoler, køleskabe og andre metalflader. Køleskabsmagneter produceret i kvalitet, der holder i både styrke, farve og overflade. 

Hvad er Larko Køleskabsmagneter?

Larkos køleskabsmagneter adskiller sig fra andre køleskabsmagneter ved at være stærke og solide magneter, som I kan bruge på kontoret, i showroomet eller som reklameartikel til jeres kunder. Tavlemagneterne er desuden produceret med omtanke for både jeres sundhed og for miljøet. De er certificerede magneter, og I finder de konkrete certificeringer under hvert enkelt produkt i listen. Det kalder vi køleskabsmagneter med omtanke.

 

Et stort udvalg af vores tavlemagneter og køleskabsmagneter er designet specifikt til tryk af logo eller design. Magneterne er gennem årene videreudviklet og testet til at opnå de bedst mulige egenskaber til tryk. Vi er specialister i at skræddersy certificerede køleskabsmagneter til den enkelte kunde, og magneterne er derfor særligt attraktive produkter hos både offentlige og private virksomheder. Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder på tlf. 39654800.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein