Magnetiske opsamlere

Magnetiske opsamlere er ideelle produkter til værkstedet og lageret. Spånopsamlerne tiltrækker effektivt spåner, skruer, møtrikker mv. og sikrer, at spånerne ikke trænger ind i maskindele eller tilstopper fejekosten. De magnetiske opsamlere med teleskopstang er effektive værktøjer til at finde tabte skruer og møtrikker bag maskiner og reoler.

 

Magnetiske opsamlere fjerner problemerne i stedet for blot at puste dem væk med fejemaskinen og dermed skånes både medarbejdere og udstyr. Takket være magnetismen kan spånerne nemt transporteres til nærmeste affaldsbeholder, og spånopsamleren adskiller samtidig de uædle metaldele fra ståldelene. De magnetiske opsamlere er professionelle og tidsbesparende produkter, der ofte efterspørges af maskinarbejdere, mekanikere og lagermedarbejdere.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein