Jern- & Magnetfolie

Magnetfolie og Jernfolier fra Larko Magnet er kvalitetsprodukter, der alle har gennemgået nøje kvalitetskontroller. Alle materialer er omhyggeligt udvalgte til at give den størst mulige fleksibilitet, styrke og holdbarhed.

 

I denne kategori findes bl.a. magnetfolie til biler, magnetfolie til indendørs brug, magnetfolie med klæb, magnetbånd, magnettape, magnetpapir, magnetlommer, køleskabsmagneter og tilbehør såsom den praktiske folieholder. Læs mere om produkterne inden for magnetfolie ved at klikke på nedenstående hovedproduktgrupper.

Derudover findes her vores Larko Flex Jernfolie serie, som er magnetisk modtageligt og yderst fleksibelt. Herunder fås selvklæbende jernfolier til magnettavler og det ultratynde Digifilm® Jernfolie til storformatprint.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein