Magnetfolie – bil (Auto Superior)

7,5 til 15 m. ruller

Fleksibel Magnetfolie 0,85 mm er specielt udviklet til biler, busser, containere og andre udendørs overflader. Ekstra høj kvalitet sikrer, at Auto Superior Magnetfolien til biler sidder fast selv ved høje hastigheder. Professionelt produkt der er specifikt udviklet til at opnå størst mulige fleksibilitet og høj magnetisme. Printbar overflade (solvent, eco-solvent, UV). Ønskes print på bil magneten kan vi arrangere dette ved mængder eller vi kan henvise til en af vores samarbejdspartnere.

 

 • Hvid printbar overflade
 • Bredder: 62 cm  / 1,22 m
 • Magnetfolien fjernes nemt uden at efterlade mærker
 • Vejrbestandig med UV filter
 • Fastholdes selv ved høje hastigheder
 • Godkendelse i henhold til regulativet EN-71.3 samt Code of Conduct
Se produktvideo lazyloadlazyload
Specifikationer
Materiale: Ferrit-Strontium
Overflade: Vinyl 0,1 mm
Max temperatur: 60 °C
Tykkelse: 0,85 mm (specielt udviklet til køretøjer)
Styrke: 42-52 g. pr cm2
Certificeringer: EN-71.3, Code of Conduct
100,00 kr
Størrelser og varianter
Varenr.L mmB mmH mmFarveStyrke (g/cm2)Pris (Ekskl. moms)Antal
10100150006200,85Hvid52
 • 1.530,00 kr v/ 1 stk.
 • 1.410,00 kr v/ 5 stk.
 • 1.295,00 kr v/ 12 stk.
10125750012200,85Hvid42
 • 1.590,00 kr v/ 1 stk.
 • 1.470,00 kr v/ 5 stk.
 • 1.344,00 kr v/ 12 stk.
Altid minimum 500.000 magneter på lager
Mere end 20 års erfaring i B2B magneter. Vi specialproducerer magneter til jeres behov
Certificerede magneter iht. ROHS, REACH, EN71.3, Code of Conduct
Dag-til-dag levering for alle lagervarer
Behov for en anden dimension eller styrke?
Vi skræddersyr magneter til ethvert behov
Ring +45 39 65 48 00
Eller send os en besked, så vender vi tilbage og får en snak om jeres behov.
Tekniske detaljer om produktet
Beskrivelse
Detaljer

Magnetfolie til biler og andre køretøjer stiller særlige krav til fleksibiliteten og magnetismen. Flere års udvikling inden for magnetiske folier har placeret Auto Superior Magnetfolien i toppen af markedet for magnetiske folier, og den tillid værner vi om hos Larko Magnet. Magnetfolie skal anvendes korrekt for at få det optimale ud af produktet, og derfor står vi altid klar til at rådgive, hvis der er behov for dette.

Denne magnet til bil er primært udviklet til køretøjer og andre bevægende emner. Det er naturligvis muligt at anvende magnetfolien til mange andre opgaver takket være foliens enestående magnetiske egenskaber. Bil magneten leveres med en hvid mat overflade, hvor der nemt kan påføres grafik enten via direkte print eller i form af selvklæbende folie. Se vores vejledning for tryk under ”downloads”

Se også produktvideoen her

Ønskes der print på bil magneterne kan vi også arrangere dette ved mængder eller henvise til en af voressamarbejdspartnere. Kontakt os gerne for yderligere informationer.

 

Anvendelse af magnetfolien

Auto Superior Magnetfolien kan anvendes på stort set alle metaloverflader. Magnetfolien kan skæres med kniv for at opnå den ønskede dimension – det er dog her vigtigt at nævne, at den skal have en vis minimum dimension for at kunne hæfte ordentligt på metaloverfladen. Dette er bl.a. grundet tykkelsen (0,85 mm).

Ved ønske om mindre dimensioner anbefales Larko Flex Magnetfolie serien i stedet. Husk også altid at gennemlæse brugsvejledningen inden montering. Det anbefales at magnetfolie til biler aftages hver dag for ikke at skade lakken. Se vejledningen under ”downloads” for flere informationer.

 

Magnetstyrke

Styrken for denne type magneiske tfolie ligger på ca. 42-52 g. pr cm2. Dette sikrer, at folien fastholdes metaloverfladen selv ved høje hastigheder. Den seneste udvikling af produktet har desuden givet produktet endnu større fleksibilitet sammenlignet med andre typer på markedet.

 

Dimension

Auto Superior Magnetfolien til køretøjer fås i tre forskellige dimensioner. Alle er udført i 0,85 mm for at sikre den nødvendige holdekraft:

 

15.000 x 620 x 0,85 mm

7.500 x 1220 x 0,85 mm

 

Se under ”Størrelser og varianter” for at sammenligne priser og dimensioner.

 

Andre magnetfolier

Auto Superior Magnetfolien fås som standard i en hvid mat overflade. Det er dog også muligt at særbestille produktet i glossy ved større mængder. Kontakt venligst salgsafdelingen for information og priser på dette. Et alternativ til magnetfolien til biler er vores Larko Flex serie, der anvendes til alle andre indendørs såvel som udendørs opgaver. Læs mere om Larko Flex Magnetfolien her.

 

Bemærkninger

For optimal holdbarhed skal vejledningen for brug og tryk altid gennemlæses før brug af magnetfolien. Magnetfolie har den svageste magnetisme inden for magneter, og det anbefales ikke at anvende produktet ved varmegrader over 60 °C. Magnetfolie anbefales derudover ikke til nylakerede biler. Se vejledningerne under ”downloads”. Magnetfolie kan ikke anvendes til chatboards, da magnetismen er for svag.

Specifikationer
Specifikationer
Materiale Ferrit-Strontium
Overflade Vinyl 0,1 mm
Max temperatur 60 °C
Tykkelse 0,85 mm (specielt udviklet til køretøjer)
Styrke 42-52 g. pr cm2
Certificeringer EN-71.3, Code of Conduct
Downloads
Yderligere informationer

Alle priser er ekskl. moms.

Vi gør opmærksom på, at ved køb under kr. 500,- pålægges gebyr på kr. 45,-

Her findes vores salgs- og leveringsbetingelser