Fleksible køleskabsmagneter

Disse køleskabsmagneter er blot et lille udvalg af de mange muligheder, der findes ved brug af magnetfolie. Nedenstående køleskabsmagneter produceres efter ordre og med virksomhedens eget design og krav til udformning.

Hvad er køleskabsmagneter?

Det er fleksible magneter som produceres af materialet magnetfolie, hvilket betyder, at magneterne nemt kan bøjes og flyttes rundt efter behov.

 

Køleskabsmagneterne kan anvendes til mange forskellige formål såsom reklameartikel på køleskabet eller tavlen eller bruges fx til opmærkning på lagerreoler mv. De har alle en svag magnetisme, hvilket gør dem lette at flytte rundt på.

 

Der kan, som et alternativ til køleskabsmagneterne, også købes de såkaldte magnetfolieruller eller magnetfolie ark. Disse kan tilskæres efter behov enten hos en skiltemager eller i eget regi.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein