Flex Jernfolie

I Flex Jernfolie serien indgår flere forskellige fleksible metalfolie produkter. Flex Jernfolie - selvklæbende er et yderst fleksibelt og holdbart materiale. De fremragende magnetisk modtagelige egenskaber gør Flex Jernfolien ideel til at skabe egne skræddersyede magnettavler takket være den selvklæbende bagside.

Flex Jernfolie med selvklæb produceres i flere forskellige formater med hhv. naturbrun overflade, hvid printbar overflade og whiteboard overfalde. Jernfolien kan nemt og hurtigt skæres i nøjagtig de dimensioner, der ønskes, for at skabe den rette magnettavle løsning.

Hvis du ikke har brug for klæb, men stadig har et ønske om et magnetisk modtagelig produkt, så prøve vores jernfolier uden klæb. De kommer i forskellige tykkelser, bredder samt overflader.

Eller brug det nye ultratynde Digifilm® Jernfolie uden klæb til at skabe nemt-udskiftelige grafiske displays i storformat. Brug folien sammen med Supaflex Magnetfolie med klæb som base, og udskift på rekordtid større grafiske elementer, displays mv.

Læs mere om de forskellige produkter her

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein