Flex Jernfolie

I Flex Jernfolie serien indgår flere forskellige fleksible metalfolie produkter. Flex Jernfolie - selvklæbende er et yderst fleksibelt og holdbart materiale. De fremragende magnetisk modtagelige egenskaber gør Flex Jernfolien ideel til at skabe egne skræddersyede magnettavler takket være den selvklæbende bagside.

Eller brug det nye ultratynde Digifilm Jernfolie uden klæb til at skabe nemt-udskiftelige grafiske displays i storformat. Brug folien sammen med Supamag Magnetfolie med klæb som base, og udskift på rekordtid større grafiske elementer, displays mv.

Flex Jernfolie med selvklæb produceres i flere forskellige formater med hhv. naturbrun overflade, hvid printbar overflade og whiteboard overflade. Jernfolien kan nemt og hurtigt skæres i nøjagtig de dimensioner, der ønskes for at skabe den rette magnettavle løsning.

Læs mere om de forskellige produkter her

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein