Magnetbånd

Køb kraftig magnetbånd i mange forskellige bredder og farver her. Larko Flex Magnetbåndet er produceret i høj kvalitet, så I opnår højst mulig styrke og fleksibilitet. Anvend magnet bånd til whiteboards, tavler, metalreoler, hyldeforkanter og andre metaloverflader. Båndet fås i hvid eller farvet model og skaber nemt og hurtigt overblik.

Hvad er magnetbånd?

Magnetbånd er fleksible magneter udskåret af magnetfolie. Brug saks eller hobbykniv til nemt at afkorte produktet. Skriv direkte på overfladen med en whiteboard marker og genanvend båndet. Alternativt kan man lime mærkater eller dymo på. Magnetbåndet kan nemt flyttes og rokeres rundt alt efter ønske, og det er derfor et ideelt produkt til lagerreoler eller tavler, hvor man ofte skal flytte rundt eller helt udskifte budskaberne. Skal magnetbåndet bruges på buede overflader anbefaler vi, at man anvender en stærkere model som vores neodym magnetbånd.

Magnetbånd med/uden selvklæb

På de såkaldte selvklæbende magnetbånd er der monteret klæb på den ene side. Se det selvklæbende magnetbånd eller magnettape her. Magnetbåndet uden klæb efterlader ingen mærker eller ridser i overfladen og kan nemt flyttes rundt på tavlen efter behov.

Læs mere...
Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein

Magnetbånd på mål

Magnet båndet fås som standard i 6 forskellige farver og i op til 8 forskellige bredder. Som udgangspunkt leverer vi produktet i ruller á 10 og 30 meter men kontakt os gerne, hvis I har nogle specielle krav til netop jeres ruller. 

Har I behov for magnetbånd skåret i en bestemt længde eller bredde står vi naturligvis klar til at hjælpe. Takket være vores korte leveringstider og konkurrencedygtige priser leverer vi tilskårne magnetbånd i både større og mindre partier til rigtig mange virksomheder.

Vi kan også hjælpe jeres virksomhed, hvad enten I har behov for en bestemt dimension, en særlig klæb til en speciel applikation eller noget helt tredje. Giv os et kald på tlf. 39654800 eller på mail post@larko.dk så vi sammen kan finde en god løsning.

Magnetbånd til glastavler

Husk at magnet bånd kan ikke anvendes til glastavler. Magnetismen er ikke stærk nok til at gå igennem det tykke glas, så her anbefales i stedet neodym magneter også kaldt powermagneter. Vi videreudvikler løbende vores magnetprodukter for at kunne give vores kunder de mest optimale løsningsmuligheder. Magnetbånd til glastavler er et emne som vi fra tid til anden får henvendelser på efter at glastavler kom på markedet. Indtil videre er det dog ikke muligt at producere et fleksibelt magnetprodukt, der er velegnet til glastavler.

Ønskes der stadig en opdeling af glastavlen med magnetbånd kan man i stedet bruge neodym magneter under selve magnetbåndet, så det kan flyttes rundt efter behov.