Magnetbånd

Køb kraftig magnetbånd i alverdens bredder og farver her. Larko Flex Magnetbåndet er produceret i høj kvalitet, så det opnår bedst mulig styrke og fleksibilitet. Anvend magnetbånd til whiteboards, tavler, metalreoler, hyldeforkanter og andre metaloverflader. Båndet fås i hvid eller farvet model og skaber nemt og hurtigt overblik.

Hvad er magnetbånd?

Magnetbånd er fleksible magneter udskåret af magnetfolie. Brug saks eller hobbykniv til nemt at afkorte produktet. Skriv direkte på overfladen med en whiteboard marker og genanvend båndet. Alternativt kan man lime mærkater eller dymo på.

Magnetbånd med/uden selvklæb

På det såkaldte selvklæbende magnetbånd er der monteret klæb på den ene side. Se det selvklæbende magnetbånd eller magnettape her. Magnetbåndet uden klæb efterlader ingen mærker eller ridser i overfladen og kan nemt flyttes rundt på tavlen efter behov.

Husk: magnetbånd kan ikke anvendes til glastavler. Magnetismen er ikke stærk nok til at gå igennem det tykke glas, så her anbefales i stedet neodym magneter.

Magnetbåndet fås i 6 forskellige farver og i op til 8 forskellige bredder. Hvis I har behov for en specifik bredde, farve eller noget helt tredje inden for magnet bånd kan vi også sagtens arrangere dette. Giv os et kald på tlf. 39654800 eller på mail post@larko.dk så vi sammen kan finde en god løsning.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein