Magnetfolie

Magnetfolie fra Larko Flex serien er et yderst fleksibelt magnetisk materiale, som er velegnet til de fleste metaloverflader. Magnetfolien produceres med hvid, farvet eller naturbrun overflade, og den kan fås med eller uden klæb på den ene side. Magnetfolie har utallige anvendelsesmuligheder og bruges især inden for reklameindustrien som magnetiske reklameskilte, bannere, displays, posters, gadeskilte, som reklameartikel etc.

Magnetisk folie kan monteres på skilte, metalskabe, tavler og andre metal overflader. Flot og praktisk løsning, som ikke kræver monteringskundskaber, og som kan bruges igen og igen. Det er muligt at printe direkte på de hvide magnet ruller eller der kan lægges folie på de naturbrune varianter alt efter ønske og behov.

Fleksibel & certificeret Magnetfolie

Magnetfolie fra Larko Magnet er gennem årene udviklet til at have den størst mulige fleksibilitet, så magnetfolien kan skæres og klippes efter behov. Magnetfolien er kvalitetstestet og bliver løbende videreudviklet for altid at kunne levere den stærkeste magnetisme og den bedst mulige fleksibilitet. Alle magnetrullerne er derfor godkendte i henhold til EN71-3.

Magnetisk folie kan nemt fjernes og justeres uden at efterlade mærker takket være den svage magnetisme. De multiple poler på den magnetiske overflade sikrer maksimal magnetudnyttelse for alle Larkos magnetfolier.

Læs mere...
Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein

Stort udvalg af Magnetfolier

I finder her et stort udvalg af magnetfolier i både ruller og ark. Hvis I sidder med et specifikt produktønske, som I ikke kan finde her på siden, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi specialproducerer efter specifikke mål alt efter applikation og mængder. Der findes rigtig mange muligheder inden for magnetfolier, og I er derfor altid velkomne til at få en god snak med vores kyndige personale.

Magnetfolie til bil

Magnetfolie anvendes med fordel til biler, hvor en ekstra kraftig model anbefales. Larkos Auto Superior Magnetfolie er specielt udviklet til biler, både, campingvogne mv. og er både vejr- og vindbestandig med UV filter.

Selvklæbende Magnetfolie

Det er også muligt at få selvklæbende magnetfolie i mange varianter. Der kan lægges folie direkte på magnet rullerne eller de kan anvendes som magnetbase, hvorpå der kan lægges op til 3 lag Digifilm. Læs mere om Mag-Wall konceptet her og hvordan der nemt kan skabes storformat grafik i særklasse.

Magnetfolie tavle

Ønsker man i stedet selv at lave en decideret Magnettavle anbefaler vi i stedet for magnetfolie at bruge vores selvklæbende Flex Jernfolie. Dels fordi at man opnår større magnetisme ved at bruge magnet mod jernfolien og dels fordi, at man på sigt risikerer at ødelægge fibrene i magnetfolien, når man bruger ordinære magneter (neodym magneter / powermagneter) og andre tavlemagneter oven på magnetfolien. Derudover vil der altid opstå en vis form for polforvirring, når man anvender magnet mod magnet. Det undgås fuldstændigt ved i stedet at bruge Jernfolie med klæb på bagsiden - og funktionaliteten er helt den samme.

Vores magnetfolier har i mange år været skiltefirmaernes foretrukne mærke takket være den høje kvalitet. Vi sender altid gerne gratis prøver og vi giver gerne gode råd og uforpligtende vejledning, hvis I står med et projekt, og har behov for lidt mere dybdegående viden.