Magnetfolie

Magnetfolie fra Larko Magnet er gennem årene udviklet til at have den størst mulige fleksibilitet, så magnetfolien kan skæres, klippes og drejes efter behov. Magnetfolien er kvalitetstestet og bliver løbende videreudviklet for altid at kunne levere den stærkeste magnetisme og den højeste fleksibilitet.

 

Magnetfolie har utallige anvendelsesmuligheder, og bruges især inden for reklameindustrien som magnetiske reklameskilte, bannere, displays, posters, gadeskilte, som reklameartikel etc. (Larko Flex serien)

Magnetfolie anvendes også med fordel til køretøjer, hvor en ekstra kraftig model anbefales. Larkos Auto Superior Magnetfolie er specielt udviklet til biler, både, campingvogne mv. og er både vejr- og vindbestandig med UV filter.

 

Magnetfolie kan nemt fjernes og justeres uden at efterlade mærker takket være den svage magnetisme. De multiple poler på den magnetiske overflade sikrer maksimal magnetudnyttelse for alle Larkos magnetfolier.

 

Vores magnetfolier har i mange år været skiltefirmaernes foretrukne mærke takket være den høje kvalitet. Vi sender gerne gratis prøver – kontakt salgsafdelingen for at høre mere.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein