Magnetfolie brikker

Disse magnetfolie brikker er blot et lille udvalg af de mange muligheder, der findes ved brug af magnetfolie. Magnetfolie hører til kategorien af de såkaldte fleksible magneter, hvilket betyder, at magneterne nemt kan bøjes og flyttes rundt efter behov.

 

Magnetfolie brikkerne såsom ugenumrene og magnetflagene er standard produkter, mens magnetfolie brikker i rund eller firkantet udgave produceres efter ordre. Magnetfolie brikkerne kan anvendes som reklameartikel på køleskabet eller bruges fx til opmærkning på lagerreoler. Magnetfolie brikkerne har alle en svag magnetisme, hvilket gør dem lette at flytte rundt på.

 

Der kan, som et alternativ til magnetfolie brikkerne, også købes de såkaldte magnetfolieruller eller magnetfolie ark. Disse kan tilskæres efter behov enten hos en skiltemager eller i eget regi.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein