Magnetlommer

Fleksible og praktiske magnetlommer til synliggørelse af vigtig information på kontoret eller lageret. Magnetlommer i kraftig kvalitet med høj magnetisk styrke der sikrer, at magnetlommerne sidder solidt fast på whiteboards, tavler, lagerreoler og andre metalflader.

 

Indholdet kan hurtigt og nemt udskiftes efter behov, og magnetlommerne kan genanvendes utallige gange. Magnetlommens gennemsigtige plastiklomme sikrer, at fedtfingre, støv mv. ikke sætter sig på selve dokumentet, og at de vigtige informationer forbliver synlige for alle.

 

Flere typer magnetlommer er udviklet. Magnetlommen med åbning i side og top er vores topmodel (Quickload), da indholdet nemt og hurtigt kan udskiftes. Magnetlommen med åben top er velegnet til dokumenter, der ikke skal udskiftes på daglig basis.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein