Magnettape

Magnettape i solid kvalitet med klæb på den ene side og magnetisme på den anden. Magnettape omtales også i daglig tale som selvklæbende magnetbånd. Magnetisk tape er fleksible kvalitetsprodukter, som kan bøjes og skæres efter ønske og behov.

Med den høje fleksibilitet og det stærke klæb sikres en alsidig magnet tape, der kan anvendes til alt fra forsatsvinduer, display systemer, reklameskilte og meget mere. Magnettape kan nemt afkortes med en kniv eller saks, så længden passer til den aktuelle opgave.

Ideel til selv ikke-metalliske overflader

Magnettapens selvklæbende effekt kan gøre den ønskede overflade magnetisk, også selv om overfladen ikke er af metal. De fleksible egenskaber gør, at magnetiske tape kan bruges på selv runde og snoede emner, og det er et utroligt nemt magnet produkt at arbejde med. Selvklæbende magnetbånd bruges fx til udstillingsbrug, displays, skilte, opmærkning på lagerreoler og containere og som generel holdefunktion. Magnettapen benyttes især inden for byggebranchen, transportbranchen, reklamebranchen og detailbranchen. 

Flere udgaver af magnettape

Magnetisk tape hos Larko kommer i flere forskellige tykkelser, bredder og magnet typer. Vi rådgiver derfor gerne vores kunder med at finde netop den type magnet tape der passer til jeres projekt. Skal der bruges en ekstra kraftig model er vores stærke nedym magnet tape med klæb ofte en god løsning til de mere specielle projekter. Ofte er vores "almindelige" typer magnettape dog rigeligt til de fleste opgaver takket være magnetens stærke og fleksible egenskaber og det kraftige TESA klæb.

Magnettape på mål

Husk, hvis der er behov for magnettape på specifikke mål klarer vi selvfølgelig også den. Vi har hurtig leveringstid og har mulighed for at påmontere netop den type klæb som I har behov for til den konkrete opgave. Ring gerne til os for yderligere informationer.

Modpol til magnettapen

Skal der anvendes en modpol til magnet tapen kan man sætte en A og B model sammen mod hinanden. Disse er polmæssigt specielt rettet an til at kunne tiltrække hinanden uden forskydning. Alternativt kan man anvende vores metaltape med TESA klæb, som vil give en stærk hæfteevne til den magnetiske tape.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein