Magnettape

Magnettape i solid kvalitet med klæb på den ene side og magnetisme på den anden. Magnettape omtales også i daglig tale som selvklæbende magnetbånd. Magnettape er fleksible kvalitetsprodukter, som kan bøjes og skæres efter ønske. Med den høje fleksibilitet og det stærke klæb sikres en alsidig magnet med tape, der kan anvendes til mange forskellige funktioner.

 

Magnettapens selvklæbende effekt kan gøre den ønskede overflade magnetisk, selv om overfladen ikke er af metal. Magnettapen benyttes især inden for byggebranchen, transportbranchen, reklamebranchen og detailbranchen. Selvklæbende magnetbånd bruges fx til udstillingsbrug, displays, skilte, opmærkning på lagerreoler og containere og som generel holdefunktion.

 

Magnettape kan nemt afkortes med en kniv eller saks, så længden passer til den aktuelle opgave.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein