Magnetbånd selvklæbende

Magnettape i stærk kvalitet med klæb på den ene side og magnetisme på den anden. Magnettape omtales også i daglig tale som selvklæbende magnetbånd eller selvklæbende magnettape. Magnetisk tape er et fleksibelt kvalitetsprodukt, der kan bøjes og skæres efter nøjagtig jeres ønsker og behov. Med sin høje fleksibilitet og det ekstra stærke TESA klæb er I sikret en alsidig magnettape, der kan anvendes til mange forskellige opgaver. Magnettape kan nemt afkortes med en kniv eller saks, så længden passer til den aktuelle opgave. Alle vores selvklæbende magnettape er UV coatede, hvilket betyder, at de ikke smitter af på andre overflader under fx monteringen.

Magnettape gør alle overflader magnetiske

Med selvklæbende magnettape kan I gøre næsten enhver overflade magnetisk, også selv om overfladen ikke er af metal. De fleksible egenskaber gør, at magnetisk tape kan bruges på selv runde og snoede emner. Selvklæbende magnetbånd bruges fx til POS materialer (skilte, bannere mv.) og displays, opmærkning på lagerreoler og containere, forsatsvinduer og som generel holdefunktion.

Selvklæbende magnetbånd på mål

Hvis I får behov for magnettape på specifikke mål klarer vi selvfølgelig også den. Vi har hurtig leveringstid og har mulighed for at påmontere netop den type klæb som I har behov for til den konkrete opgave. Ring gerne til os for yderligere informationer.

Læs mere...
Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein

Magnettapens styrke

Magnettape er som udgangspunkt svag i sin styrke sammenlignet med reelle magneter (supermagneter / neodymium magneter). Men det er netop også det der gør produktet så specielt. Det får sin styrke i takt med længden og jo større en flade der kan dækkes med tapen, jo mere magnetisk styrke vil I opnå. I kan derfor montere produktet på alle ledige kanter af fx et skilt, et display, et banner mv. og på den måde opnå en rigtig god magnetisk styrke.

Hvilken klæb vil I have?

Det selvklæbende magnetbånd er ikke bedre end hvad selve klæbet kan klare. Er klæbet ikke beregnet til den opgave I sidder med, vil det falde ned. Alle vores ruller magnettape er produceret med stærk TESA klæb, så det er velegnet til de fleste opgaver. Sidder I med et projekt, hvor det kræver en anden type klæb af hensyn til pris eller hæfteevne kan vi sagtens producere det. Kontakt salgsafdelingen for yderligere informationer.

Økonomisk løsning

Magnetbånd selvklæbende er en økonomisk løsning til mange opgaver. Der er rigtig mange meter på en rulle, og spildet er minimalt fordi I selv nemt kan skære magnet tapen til. Har I behov for en magnet med klæb på den ene side og hvor magneten ikke må være alt for stærk så er denne fleksible magnettape en mulig løsning.

Flere udgaver af magnettape

Magnetisk tape hos os kan fås i flere forskellige tykkelser, bredder og magnet typer. Vi rådgiver derfor ofte vores kunder så finde netop den type magnet tape der passer til jeres projekt. Skal der bruges en ekstra kraftig model er vores stærke neodym magnet tape med klæb ofte en god løsning til de mere specielle projekter. Ofte er vores "almindelige" typer magnettape dog rigeligt til de fleste opgaver takket være magnetens stærke og fleksible egenskaber og det kraftige TESA klæb.

Modpol til magnettapen

Skal der anvendes en modpol til magnet tapen kan man sætte en A og B model sammen mod hinanden. Disse er polmæssigt specielt rettet an til at kunne tiltrække hinanden uden forskydning. Alternativt kan man anvende vores metaltape med TESA klæb, som vil give en ekstra stærk hæfteevne til den magnetiske tape.