MagWall®

Med Larkos MagWall® koncept bliver det ikke nemmere at skabe professionelle og let-udskiftelige grafiske displays i storformat. Det består af Supamag Magnetfolie med klæb i kombination med ultratynd Digifilm Jernfolie. MagWall® er ideelt til butikker og showrooms, hvor grafikken løbende skal udskiftes, og hvor tid og effektivitet er i højsædet. I monterer blot den magnetiske base og herpå lægger I Digifilm® jernfolie. Uden professionel hjælp og uden ventetid.


Montér den magnetiske base på displays, skilte, hele vægsystemer, messeudstyr mv. Herpå monterer I Digifilm® Jernfolie, som er en ultratynd printbar metalfolie, der nemt og hurtigt viser jeres grafiske budskaber frem. Når først den magnetiske base er monteret på pladen eller displayet skal den ikke udskiftes igen og herefter er det blot at udskifte de grafiske budskaber efter behov. Læg flere lag Digifilm® oven på hinanden og skab endnu mere levende og brugerorienteret grafik. Slut med at vente på dyre installationsteams eller professionel assistance. Lad personalet klare opgaven og få markedsføringen ud til kunderne asap.


Læs mere om MagWall® nedenfor.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein