Magnet bånd

Muligheder og fordele ved magnet bånd

Der findes et hav af måder at organisere virksomhedens lager på og holde orden på inventaret. Løsningerne spænder vidt – både prismæssigt og tidsmæssigt hvad angår montering samt fleksibiliteten i løsningen, når jeres produkter omrokeres eller lageret flyttes. Med de professionelle magnet bånd fra Larko Magnet tager I både højde for økonomien og effektiviteten.

Læs mere her

Hvad er magnet bånd?

Magnet bånd er fleksible produkter, som I kan skære med en hobbykniv eller klippe med en saks. Magnet bånd er et produkt inden for de såkaldte fleksible magneter og selve råmaterialet er oftest Ferrit Barium pulver eller Neodymium pulver. Magnet båndet er udført med en magnetisk bagside og en vinyl forside i hvid eller farvet model. I kan nemt og enkelt skrive på forsiden med en whiteboard marker, eller I kan anvende en dymo i stedet. Magnet båndets permanente magnetiske egenskaber gør, at produktet ikke mister sin magnetisme over tid, og I kan derfor anvende det flere gange.

Larko Magnets professionelle magnet bånd kan nemt bøjes eller foldes i alle retninger og er derfor et særdeles alsidigt magnet produkt.

Kvalitet og styrke for magnet bånd

Larko Magnet Bånd hører til vores populære Flex serie, som byder på produkter, der udelukkende er udført af kvalitetsmaterialer. Det sikrer jer som kunde et produkt, der er ekstra fleksibelt og yder den højst mulige magnetisme. Vores magnet bånd er slidstærke og underlagt streng kvalitetskontrol for at sikre det bedst mulige produkt.

Magnet bånd har som udgangspunkt en svag magnetisme, hvilket er en af deres store styrker. Sidder I med et projekt, som kræver en stærkere ”grade” i magnetismen end dem, vi har på vores hjemmeside, kan det dog også lade sig gøre. Kontakt gerne vores salgsafdeling, og lad os tage en snak om jeres muligheder og udfordringer.

Magnet bånds anvendelse

Magnet bånd kan naturligvis anvendes til meget mere end ”kun” lageret. Mange virksomheder benytter magnet bånd til fx lean tavler, opdeling af planlægningstavler, whiteboards, reklame eller de helt små holdefunktioner. Vi møder dog hele tiden nye opgaver, som magnet båndene kan bruges til, og derfor er mulighederne langt fra udtømte.

Økonomisk løsning

Magnet bånd er en meget enkelt måde at organisere indhold på – især på lageret. Løsningen er desuden særdeles økonomisk i brug både ved større og mindre mængder. Det kan ofte være mere tidsbesparende blot at tage hul på en ny rulle magnet bånd frem for at flytte rundt på de eksisterende, men begge optioner er lige ved hånden.

Se hele vores sortiment af Flex Magnet Bånd. Klik her

Selvklæbende magnetbånd

Magnet bånd er som udgangspunkt ikke selvklæbende ud over den ”klæbende” eller tiltrækkende effekt, som selve magnetismen har over for et andet metalobjekt. Der er dog også mulighed for at få selvklæbende magnet bånd – som vi normalt kalder magnettape. På disse har I stærk TESA klæb på den ene side og magnetisme på den anden. Se sortimentet af disse typer her.

 

HAR I BEHOV FOR EN SNAK OM JERES MULIGHEDER?

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG OG LAD OS FINDE LØSNINGEN