Kvalitet ved magnetfolie

Svaret kan siges meget kort: Ja! Der er i høj grad forskel på magnetfolier, og den kvalitet de bliver produceret ud fra. Vidste du for eksempel, at en rigtig god magnetfolie kan bruges til både reklameskilte og bannere men fx også inden for vindindustrien til vindtårnene?

Men hvorfor er der så stor forskel i kvaliteten på magnetfolier?

Hele magien ved magnetfolier opstår, når vi bruger de helt rigtige forarbejdningsmetoder og råmaterialer. Larko Flex Magnetfolierne bliver produceret ud fra en specielt testet formel, så vi skaber det helt rigtige blandingsforhold mellem de forskellige komponenter. Materialet bliver testet ved gentagende gange at varme materialet op og derefter køle det ned igen, så vi bl.a. sikrer, at der er minimal risiko for, at magnetfolien ”sætter sig” under brugen. Det er især afgørende, når I anvender magnetfolierne på køretøjer, men det gælder for så vidt alle overflader og formål.

Larko Flex Magnetfolierne adskiller sig fra de øvrige på markedet ved:

  1. Den specielt udviklede formel, der sikrer høj magnetstyrke, og som forhindrer, at magnetfolien ”klistrer” sig fast og ødelægger overfladen
  2. Højteknologi, der sikrer en ensartet og 100 % jævn overflade for optimale printmuligheder
  3. Ekstra høj fleksibilitet og modstandsdygtighed over for revner i materialet takket være gennemtestede produktionsprocesser
  4. Miljøgodkendt produkt, der kvalitetstestet ud fra EU regulativ EN71.3, RoHS Direktiv 2011/65/EU samt produceres i overensstemmelse med vores ”Code of Conduct”. Dermed sikrer vi jer som kunde, at vi er fuldt vidende om produktionsgangen og de forhold, som magnetfolien produceres under.
 

Køber du magneter i Bilka?

Som verden ser ud i dag, er det ikke længere svært for virksomheder at finde en eller anden form for magnetfolie på markedet. Dét, der derimod kan være rigtig svært, er, at finde den bedste magnetfolie, som holder i længden og giver jer den samme kvalitet og styrke I behøver - hver gang.

Det kan sammenlignes lidt med at gå i Bilka for at købe magneter til virksomheden. De ligner hinanden og ved første øjekast ser de ok ud, men skal man have kvalitet, styrke og holdbarhed, så går man direkte til producenten i stedet.

Brug for hjælp?

Højkvalitets magnetfolie kan bruges i så mange forskellige brancher, når ”blot” produktet også på sigt kan leve op til de høje krav i vores virksomheder. Derfor leverer vi vores Flex Magnetfolier til et utal af forskellige opgaver og formål.

Skriv eller ring ind til os, hvis I har yderligere spørgsmål til vores produkter eller hvis I ønsker en prøve til selv at teste magnetfolierne i jeres miljø.

Kontakt os på tlf. 3965 4800 eller på post@larko.dk, og vi svarer hurtigst muligt.