Udviklingsprojekter hos Larko Hos Larko Magnet er vi eksperter i at skabe langsigtede skræddersyede løsninger for vores kunder. Vi plejer at kalde det for lidt af en kunst at finde det helt rette magnetsystem hvad enten det er et større eller mindre projekt.

Den rigtige løsning for vores kunder bunder ofte i et stærkt samspil mellem effektivitet, langsigtede perspektiver og økonomi. Hos Larko forstår vi, at ved nye udviklingsprojekter er de faktorer endnu mere udslagsgivende. Derfor tager vi os altid tid og ressourcer til at tænke alle projektets aspekter igennem sammen med jer som kunde. På den måde får vi udviklet det helt rigtige samspil mellem jeres målsætninger for projektet.

Vi har gennem mange år rådgivet både større og mindre virksomheder på både det danske og udenlandske marked. Det giver jer som fremtidig og eksisterende kunde den altafgørende sikkerhed for, at vi har de kompetencer, der skal til for at skabe det bedste, og at vi ligger inde med en international viden og erfaring omkring, hvad der rører sig på markedet.

En af vores helt store spillere på udviklingsfronten ligger pt. i offshore branchen, hvor vi har et stærkt samarbejde om at skabe forbedrede holdefunktioner og løsninger til især vindindustrien. De mange vanskelige vind- og vejrforhold for anlæg til havs er komplicerende faktorer, der må tages højde for helt fra produktudviklingens spæde faser. Vores rådgivere er derfor altid med fra projektets begyndelse for at skabe overblik over de muligheder og risici, der er forbundet med det enkelte projekt.

Hos Larko brænder vi for at skabe ’kunstværket’ og for at udvikle den optimale løsning ud fra vores kunders specifikke kriterier. Løsninger, der er lønsomme for jer, der indfrier jeres krav og som giver jer dét ekstra, I ikke havde regnet med.

Ønsker I en snak om jeres muligheder med magnetsystemer, kan I med fordel aftale en uforpligtende samtale omkring jeres næste projekt. Klik ind på www.larko.dk for at læse mere eller kontakt os på tlf. +45 3965 4800.

Vi ser frem til at høre fra jer.