Magnet papir Magnet papir til printeren

Magnet papir er løsningen til jer, som ikke ønsker at vente på marketingafdelingen eller skiltemageren, hver gang der skal ophænges nyt grafisk materiale eller vigtig information på væggene. I lægger blot magnet papiret i inkjet printeren, og så er det klar til at hænges op.

A4 magnetpapir eller ruller

Det magnetiske papir vi producerer hos Larko Magnet kommer som standard enten i A4 eller i ruller á fx 60 meter. A4 magnet papirerne gør det nemt for alle at lave grafik eller anden dokumentation som skal hænges synligt på væggen. Med magnet papirs rullerne kan I skære netop de dimensioner I ønsker og dermed får I endnu større grafiske muligheder. Sidstnævnte kræver naturligvis, at I har en printer egnet til disse dimensioner.

Se oversigt over vores produkter her

Inden køb af magnet papir

Når I bruger magnet papir er der nogle vigtige parametre, I skal være opmærksomme på:

1.       Magnetpapirets endelige dimension:

Jo større dimensionen er på magnet papiret der skal hænges op, jo bedre magnetisme vil I få. Skærer I magnet papiret ud i meget små dimensioner kan der være risiko for, at magnet papiret ikke hæfter ordentligt. Husk at afprøve produktet inden I investerer i en større mængde.

 2.       Magnet papirets kvalitet:

Der kan være store forskelle på magnetpapirs egenskaber alt afhængig af, hvor de købes. Det er vigtigt, at fleksibiliteten er helt i top, da en for ringe fleksibilitet vil få indflydelse på hæfteevnen. Derudover er der forskellige teknikker for, hvordan magnetismen bliver centreret i magnet papiret, hvilket er altafgørende for styrken i produktet.

 3.       Magnet papirets overflade:

Selve overfladen af det magnetiske papir skal være 100 % optimeret til print, så alle billeder bliver gengivet i flotte nuancer. Er det magnetiske materiale i top, men selve overfladen blevet forsømt i produktionen, vil det endelige resultat ikke leve op til jeres forventninger.

Husk, at I altid skal benytte en inkjet printer til magnet papir. Det er desværre ikke alle, der er flinke til at oplyse om dette, men magnetisk papir er ikke beregnet til almindelige printere og konsekvenserne for printeren kan være store.

 

Se vores udvalg af disse produkter her


I tvivl om magnet papiret er det rette til opgaven?

Kontakt os gerne hvis I vil have en ekstra vurdering på jeres projekt, inden I investerer. Er magnet papiret det rette til jeres opgave, eller skal vi over i fx magnetfolie i stedet. Vores fagfolk kan hjælpe, og I er velkommen til at få prøver, så I selv kan vurdere resultatet.

 

Læs gerne mere om vores produkter her på hjemmesiden


Larko Magnet International ApS – post@larko.dk - Tlf. 39654800