Magnetlomme A4 - Superior Brug magnetlommer i A4 til lean tavlen

Virksomheder kan med fordel bruge magnetlommer i A4 til lean tavlen for at opnå endnu bedre overblik. Magnetlommer skøjter ikke rundt på tavlen, men bliver holdt effektivt på plads med magnetisme. De forskellige typer magnetlommer gør det nemt og hurtigt for jer at udskifte indholdet.

Se vores produktsortiment her

Magnetlommer for godt overblik

Jeres lean tavler skal kunne give jer overblikket, så I opnår maksimal kontrol over jeres projekter og arbejdsgange. Det kræver struktur og produkter, der virker. Magnetlommer i A4 er ideelle til lean tavlen, da I nemt kan rokere rundt på dem, og de holder til lidt af hvert. Magnetlommerne giver jer et godt overblik, og I kan anvende dem på stort set alle metalliske overflader.

Kvalitet i magnetlommerne

Som så mange andre produkter varierer kvaliteten og fleksibiliteten af magnetlommen afhængig af mærke og model. Vi kører udelukkende med en Superior model, hvor magnetismen i produktet er rettet an således, at vi opnår den maksimale styrke for magnetlommen. Superior Magnetlommerne i A4 model er ekstra fleksible, så de hæfter på stort set alle plane metalflader, og den kraftige sømning i kanterne sikrer lang holdbarhed for magnetlommen.

Brug af magnetlommen

I kan også anvende magnetlommen i A4 som fotolomme med magnet til kontortavlen, eller den kan bruges på lageret til synligt at vise jeres opholdsregler, advarselssignaler mv. Den transparente plast forside på A4 magnetlommen sørger for, at jeres indhold hverken bliver beskidt eller krøllet over tid.

Specialdesign af magnetlommer

Som udgangspunkt lagerfører vi magnetlommer i A4 størrelse i en quickload udgave med åben side og top og i en udgave med kun åben top.

Vi producerer dog ofte specialtyper inden for magnetlommer, som udføres ud fra jeres individuelle ønsker og design. På den måde får I et produkt, som er skræddersyet til jeres behov. Specialdesigns er normalt mængderelateret, men tag gerne fat i vores salgsafdeling hvis I ønsker at høre nærmere.

Se vores udvalg af produkter her og køb online