Magnettape Står I med et projekt, hvor I skal bruge en fleksibel magnetisk løsning? Så kan I med fordel lette arbejdsbyrden ved at lade os tilskære jernfolie, magnetbånd, magnetfolie eller magnettape i rette mål, så de er lige til at montere.

Og mindst lige så vigtigt; med kort leveringstid.

Hvorfor skal I bruge magnettape eller magnetbånd?

Kender I allerede til magnettape og magnetbånd? Magnettapen er ideel, hvis I fx ønsker en hurtig og smart klik-løsning. Det kan være udstillingsmoduler eller messesystemer, som I nemt kan montere med magneter og fx magnettape. Undgå synlige skruer og huller og lad magneterne arbejde for jer. I monterer nemt og hurtigt takket være det stærke magnettape med TESA klæb og modparten kan enten være en metalliste, jernfolie eller magnettape (B pol). Vores standard breddemål for magnetape er 12,7mm, 19,5mm eller 25,4 mm, men vi kan altid skære produktet i de bredder og længder I ønsker.

I kan også drage nytte af vores hurtige tilskæringsløsninger, hvis I fx vil udvikle nye LEAN tavler, der kræver nøjagtige størrelser magnetbånd eller magnetfolie. I har ideerne, og så klarer vi resten.

Hvis I ofte skifter grafikken i butikken eller showroomet/kontoret kan I med fordel bruge vores nye MagWall koncept. Klæb magnetisk base op på displayet eller udstillingssystemet og læg Digifilm jernfolie ovenpå med jeres grafik på. Eller klæb jernfolie op med whiteboard overflade og skab jeres helt egen skræddersyede whiteboard magnettavle. Lad os lette byrden for jer og skære det til, så det eneste, I skal tænke på, er at montere det. Vi kan også hjælpe med grafikken, hvis I ønsker det.

Kontakt os allerede i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at opnå det ønskede resultat.