Offshore


Innovation

Larko Magnet; Achilles certificeret leverandør til offshore

 

En af kernekompetencerne hos Larko Magnet er udvikling af gummi magnetsystemer specifikt målrettet offshore branchen og især vindindustrien.

 

Det stigende antal komplekse offshore anlæg, havvindmølleparker og borerigge sætter niveauet for fremtidens krav til konstruktionernes opbygning og drift. Effektive, fleksible og fremtidssikrede løsninger er i høj kurs, og der bliver i endnu højere grad stillet større og mere                                                                                       omfattende krav til samtlige delkomponenter på offshore konstruktioner.

 

Ved at anvende magnetisme som professionelt holdesystem kan virksomheder opnå store fordele både på installations- og vedligeholdelsesfronten. De fleksible magnetiske egenskaber for vores Protego Gummimagnet Systemer gør det muligt konstant at tilpasse løsningen efter behov uden ekstra omkostninger og med minimalt tidsforbrug.

 

Achilles certificeret

Larko Magnet er internationalt certificeret hos Achilles/Sellihca og dermed en del af det anerkendte kvalifikationssystem ”Sellihca Nordic Utility Pre-Qualification System”. Med denne sikkerhed om højt kvalitetsniveau, innovative udviklingsmetoder og gennemtestede magnetsystemer i ryggen imødekommer vi ikke kun vores kunders stigende krav men formår at skabe endnu bedre og mere fremtidssikrede magnetiske løsninger på baggrund af disse. Achilles certificeringen udstyrer vores kunder med den altafgørende sikkerhed for vores pålidelighed som leverandør, både hvad angår kvalitet og social ansvarlighed.

 

Rustfri stål

Takket være Larkos seneste produktudvikling er det nu muligt at udføre Protego Gummimagnet systemerne i rustfri stål for primært at imødekomme de stigende krav fra offshore markedet. Det gør det muligt at skabe en ensartet produktportefølge hos kunden, hvor der ikke blandes stål og rustfri stål. Dette for at undgå de eventuelle risici og bivirkninger, der kan opstå ved mødet og interaktionen mellem almindeligt stål og rustfri stål over tid. Det rustfri stål kombinerer dets gode korrosionsbetingelser med særdeles smidige egenskaber. 

 

Viden om kvalitet

For at skabe de rette magnetsystemer til offshore kræver det bundsolid viden og erfaring. Man kan udelukkende tale om kvalitet, når man til fulde forstår de komplicerende faktorer der regerer, når vanskelige vind- og vejrforhold til havs er i spil. Kun ved grundigt at vurdere både muligheder og svagheder ved ethvert givent projekt kan vi udvikle det rette magnetsystem – hver gang.

 

Social ansvarlighed

Hos Larko Magnet har vi inkorporeret social ansvarlighed som forretningsstrategi. Larkos Code of Conduct er en naturlig del af alle medarbejderes daglige interageren og er baseret på de 10 principper i FNs Global Compact. Vi stræber efter altid at bidrage til udvikling og forbedring af vores CSR ved at skabe gennemsigtighed inden for sociale og miljømæssige forhold.

 

 

Larko Magnets team af eksperter inden for feltet rådgiver vores kunder fra projektets begyndelse, så den rette løsning altid findes.

 

Nedenfor er samlet al relevant  dokumentation for vores offshore kunder:

 

Protego Gummimagnet Systemer til Offshore

Excello Pottemagneter til offshore

Achilles / Sellihca godkendelse

Code of Conduct

 

Eller rekvirer vores Offshore Mappe