Pottemagneter - ferrit

Excello Pottemagneter af materialet ferrit er kendetegnet ved, at en stærk ferrit magnet støbes ind i en kraftig metalkappe eller en såkaldt potte. Metalkappen beskytter ferrit magneten mod bl.a. slag, og den øger samtidig pottemagnetens samlede magnetisme, så der opnås en høj magnetstyrke.

 

Takket være metalkappen kan Excello Pottemagneten med ferrit magnet erhverves med forskellige typer af gevind alt efter det konkrete behov. Det gør magneten ideel til mange forskellige gribe- og holdefunktioner i industrien.

 

Ferrit materialet tåler højere arbejdstemperaturer end fx pottemagneterne i neodym og tillader temperaturer helt op til 200 grader C. Det øger anvendelsesmulighederne betydeligt. Derudover får man med Excello Pottemagneter et særdeles fleksibelt produkt, der kan flyttes og justeres efter behov.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein