Pottemagneter – ferrit - kunststof

Excello Pottemagneterne i ferrit med kunststofkappe hører under gruppen af de eksklusive pottemagneter. Takket være kunststofkappen får pottemagneten en særligt flot overflade i hvid og anvendes derfor ofte, hvor der er høje krav til magnetens design og udseende. Pottemagneten i Excello serien tilbyder de samme effektive gribe- og holdefunktioner som de traditionelle pottemagneter.

 

Pottemagneter er generelt set kendetegnet ved, at en magnet (her ferrit) støbes i en metal- eller kunststofkappe (potte), så den er beskyttet. Det giver mulighed for at udstyre pottemagneten med forskellige typer gevind, der sikrer solid og sikker montering. Excello Pottemagneten er et fleksibelt produkt, som nemt kan flyttes igen eller justeres, hvis behovet opstår.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein