Pottemagneter - neodym

Neodym pottemagneter i serien Excello er flade magneter, der er karakteriseret ved, at selve magneten er placeret i en såkaldt potte eller kappe. Denne potte er som oftest udført i metal og giver mulighed for at producere pottemagneten med forskellige typer af gevind.

 

Metalkappen har to primære funktioner ud over mulighederne for montering af gevind. Kappen yder beskyttelse til selve magneten, som indkapsles, og kappen øger samtidig magnetens samlede magnetisme. Takket være disse særlige egenskaber er Excello Pottemagneter et særdeles anvendt produkt som holdefunktion inden for industrien.

 

Neodym pottemagneter har selv ved de små dimensioner en meget høj magnetstyrke takket være neodymium materialet. Muligheden for at erhverve magneten med forskellige typer af gevind gør pottemagneter til et ideelt produkt i mange forskellige projekter.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein