Søgemagneter

Neodym pottemagneter med utrolig stærk magnetisk styrke til professionel / industriel brug. Med disse pottemagneter kan selv tunge metalelementer nemt og hurtigt løftes, transporteres eller fastholdes. Med en løfteevne og styrke på over flere tons er disse magneter et uundværligt værktøj at have ved hånden i produktionen, på lageret mv.

Disse utroligt stærke pottemagneter kaldes i Larko regi også for søgemagneter. Der er dog stadig tale om en reel pottemagnet, hvor en stærk magnet (her neodymium) er lagt i en metalpotte. 

Søgemagneterne er udstyret med medfølgende bolt, således at der er mulighed for at fastgøre reb/kæder til magneten. Magneterne fås med enkeltsidet magnet og som dobbeltsidet model med magnetisme på begge sider af magneten. Kontakt os gerne ved behov for råd og vejledning.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein