AlNiCo magneter

Magneter af materialet aluminium nikkel cobalt (AlNiCo) er de mest modstandsdygtige og hårdføre magnettyper af dem alle. AlNiCo magneter er en særligt anvendt magnet ved høje temperaturkrav, da magneten kan håndtere helt op til 450 grader C afhængig af typen. Magneterne benyttes især til produktion af specialværktøj og –dele.

 

AlNiCo magnetens udprægede hårdhed har gjort den til løsningen på rigtig mange problemstillinger hos ingeniører, og det er derfor muligt at finde flere forskellige typer af AlNiCo magneter hos Larko Magnet.

 

Magnetstyrken hos disse AlNiCo magneter er karakteriseret ved at være noget lavere end hos de kendte neodym magneter (NdFeb). Den er dog i mange henseender kraftig nok til mange forskellige opgaver.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein