Neodymium magneter - stærke magneter

Magneter i neodymium er små utroligt stærke magneter, som kan anvendes på utallige måder. De kraftige neodymium magneter benyttes inden for flere forretningsområder og anvendes især som holdefunktion i synlige og skjulte installationer. Derudover anvendes små stærke neodym magneter til højtalere, skilte, smykker, motorer, sensorer, filtre, lysteknik, dekorationer etc. Alle vores neodym magneter er beskyttet med enten en nikkel-zink behandling eller en nikkel-kobber behandling, så vores kunder opnår det bedst mulige produkt hvad angår holdbarhed og styrke.

 

Larko Magnet producerer den "rene" rå magnet i særligt høj og kraftig kvalitet. Materialet neodymium skaber de absolut mest stærke permanente magneter på kloden, og de kan derfor med fordel anvendes i den tunge industri. Sortimentet af kraftige neodym magneter består blandt andet af disc magneter, blok magneter, ring magneter og magnetkugler. Neodym magneterne bruges bl.a. også i vores gummimagneter, hvor magneten støbes ind i gummiet.

 

De små stærke neodymium magneter tåler generelt ikke fugtige omgivelser, da de risikerer at korrodere. Skal magneten anvendes udendørs skal den derfor indkapsles.

 

Husk, vi specialproducerer de små stærke neodymium magneter på jeres mål og ud fra jeres krav til temperaturbestandighed samt formål. Ring eller skriv blot til os for tilbud og leveringstid. Nemmere bliver det ikke.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein