Neodym magneter

Disse magneter af materialet neodymium er utroligt stærke og har utallige anvendelsesmuligheder. Neodym magneter benyttes inden for flere forretningsområder og anvendes især til højtalere, skilte, smykker, motorer, sensorer, filtre, lysteknik, dekorationer etc. Alle neodym magneter er beskyttet med enten en nikkel-zink behandling eller en nikkel-kobber behandling, hvilket gør magneten særdeles holdbar.

 

Larko Magnet producerer den "rene" magnet i meget høj kvalitet. Materialet neodymium skaber de stærkeste permanente magneter på kloden, og de kan derfor med fordel anvendes i den tunge industri. Sortimentet af neodym magneter består blandt andet af disc magneter, blok magneter, ring magneter og magnetkugler. Neodym magneterne bruges bl.a. også i vores gummimagneter, hvor magneten støbes ind i santoprene gummiet.

 

Neodym magneter tåler generelt ikke fugtige omgivelser, da de risikerer at korrodere. Magneten blev udviklet i starten af 1980´erne og har delvist erstattet den keramiske ferritmagnet.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send os en besked
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein