Søgemagneter – dobbeltsidet

Fra 600kg – 1200 kg

Ekstremt stærke magneter med styrke fra 600kg helt op til 1200 kg. Disse unikke søgemagneter har magnetisme på begge sider af magneten og yder derfor ekstra høj styrke. Brug dem til de krævende holdeapplikationer, hvor styrke er alfa og omega. Tiltræk og fasthold selv tunge metalgenstande. Især brugt i industrien som vigtigt værktøj til fx at fastholde komponenter. Derudover er de et solidt og praktisk stykke værktøj til efterforskningssager, hvor der skal søges efter stjålne effekter eller bortkomne genstande fra et eventuelt gerningssted.

OBS KUN TIL PROFESSIONEL BRUG! Da disse produkter yder en ekstrem høj magnetisme leverer vi dem udelukkende til industriel og professionel brug. Vi forbeholder os ret til individuel vurdering fra sag til sag, om vi kan levere disse magnettyper.

 

 • Styrke fra 600kg - 1200kg.
 • Dobbeltsidet magnet
 • Indvendigt gevind
 • Stor tiltrækningskraft
 • 2 øjebolte inkluderet til hhv. vandret og lodret træk
 • Magneten er ikke rustfri og skal derfor tørres af efter brug i vand- og fugtholdige miljøer
 • OBS: MÅ IKKE ANVENDES AF BØRN GRUNDET DEN HØJE STYRKE
100,00 kr
Størrelser og varianter
Varenr.Ø mmH mmHoldekraft pr. magnetside kgHoldekraft samlet kgMPris (Ekskl. moms)Antal
30130-2-474282x30060010
 • 530,00 kr v/ 1 stk.
 • 500,00 kr v/ 5 stk.
30140-2-597402x500100010
 • 720,00 kr v/ 1 stk.
 • 690,00 kr v/ 5 stk.
30150-2-6107352x600120010
 • 825,00 kr v/ 1 stk.
 • 795,00 kr v/ 5 stk.
Altid minimum 500.000 magneter på lager
Mere end 20 års erfaring i B2B magneter. Vi specialproducerer magneter til jeres behov
Certificerede magneter iht. ROHS, REACH, EN71.3, Code of Conduct
Dag-til-dag levering for alle lagervarer
Behov for en anden dimension eller styrke?
Vi skræddersyr magneter til ethvert behov
Ring +45 39 65 48 00
Eller send os en besked, så vender vi tilbage og får en snak om jeres behov.
Tekniske detaljer om produktet
Beskrivelse
Detaljer

OBS KUN TIL PROFESSIONEL BRUG! Da disse produkter yder en ekstrem høj magnetisme leverer vi dem udelukkende til industriel og professionel brug. Vi forbeholder os ret til individuel vurdering fra sag til sag, om vi kan levere disse magnettyper.

Med disse søgemagneter får I nogle af de stærkeste magneter på markedet inden for permanente magneter (uden elektromagnetisme). Det er tosidede magneter, hvilket vil sige, at søgemagneterne kan fastgøre og tiltrække emner fra begge sider. Det øger anvendelsesmulighederne yderligere udover det faktum, at magnetstyrken er særdeles høj. Trækkraften er fordelt på to magneter som hver har sin egen trækkraft. Den nøjagtige styrke for hver enkelt side og samlet finder I under hvert enkelt produkt. Søgemagneten er udstyret med 2 gevindhuller til montering af øjebolt. Øjebolte medfølger og skal efterfølgende monteres ud fra kundens eget behov. Anvendes øjeboltene kan magneten bruges til hhv. vandret eller lodret træk efter ønske.

De stærke magneter er produceret af neodymium, som er den stærkeste magnettype der findes.

Hos Larko henvender vi os til erhvervslivet, hvor disse stærke søgemagneter er et solidt og praktisk værktøj til nemt og hurtigt at kunne fastgøre metalemner og udstyr med stor styrke. Derudover er de fx også brugt til efterforskningssager, hvor der skal søges efter stjålne effekter eller bortkomne genstande fra et eventuelt gerningssted.

 

De dobbeltsidede søgemagneter er utroligt stærke og skal derfor også behandles med omhu. Af samme årsag er disse magneter kun til professionel brug og dermed ikke til brug af privatpersoner. Med styrker på flere tusind kilo kan det få meget alvorlige konsekvenser ved uhensigtsmæssig brug.

 

Styrken er fastsat ud fra optimal kontakt med modparten. Det vil sige, hvor søgemagneten har direkte kontakt til en kraftig metalplade med samme størrelse som magneten som minimum. Hvis magneten skal tiltrække andre emner på afstand vil den rette styrke afhænge af, hvor tæt på emnet man kan komme og hvilken type emnet er (vægt, udformning mv.)

 

Har I spørgsmål til disse søgemagneter eller er I i tvivl om disse magneter er de rette til jeres projekt / udfordring må ikke tøve med at kontakte os på enten telefon eller mail (post@larko.dk / +45 39654800)

Specifikationer
Specifikationer
Downloads
Yderligere informationer

Alle priser er ekskl. moms.

Vi gør opmærksom på, at ved køb under kr. 500,- pålægges gebyr på kr. 45,-

Her findes vores salgs- og leveringsbetingelser