Søgemagneter – klassisk

Fra 200-600 kg.

Ekstra kraftige magneter, der kan opsamle og fastholde såvel store som små emner. Disse magneter har magnetisme på kun én side. Magneterne er produceret af neodymium, som er den stærkeste magnettype der findes. Magneten er herefter indkapslet i solidt metal, som beskytter magneten mod slag. Søgemagneterne bruges lige fra fx offshore opgaver, hvor elementer nemt og hurtigt skal fastholdes, til efterforskningssager, hvor søgemagneter kan hjælpe politi og efterforskere med at finde forsvundne effekter.

OBS KUN TIL PROFESSIONEL BRUG! Da disse produkter yder en ekstrem høj magnetisme leverer vi dem udelukkende til industriel og professionel brug. Vi forbeholder os ret til individuel vurdering fra sag til sag, om vi kan levere disse magnettyper.

 

 • Indvendigt gevind
 • Magnetisme på 1 side
 • Øjebolt inkluderet (44mm)
 • Magneten er ikke rustfri og skal derfor tørres af efter brug i vand- og fugtholdige miljøer
 • OBS: MÅ IKKE ANVENDES AF BØRN / KUN TIL INDUSTRIEL BRUG
100,00 kr
Størrelser og varianter
Varenr.Ø mmH mmKgMPris (Ekskl. moms)Antal
30100-1-14811,51008
 • 145,00 kr v/ 1 stk.
 • 115,00 kr v/ 5 stk.
30110-1-258121408
 • 235,00 kr v/ 1 stk.
 • 205,00 kr v/ 5 stk.
30120-1-3671220010
 • 279,00 kr v/ 1 stk.
 • 249,00 kr v/ 5 stk.
Altid minimum 500.000 magneter på lager
Mere end 20 års erfaring i B2B magneter. Vi specialproducerer magneter til jeres behov
Certificerede magneter iht. ROHS, REACH, EN71.3, Code of Conduct
Dag-til-dag levering for alle lagervarer
Behov for en anden dimension eller styrke?
Vi skræddersyr magneter til ethvert behov
Ring +45 39 65 48 00
Eller send os en besked, så vender vi tilbage og får en snak om jeres behov.
Tekniske detaljer om produktet
Beskrivelse
Detaljer

Larkos søgemagneter er utroligt stærke magneter, der kan bruges til at opsamle, fastholde og søge mange forskellige typer metal emner. Disse modeller er udelukkende henvendt til industrien til nemt og hurtigt at kunne fastgøre metalemner og udstyr med stor styrke. Derudover er de et praktisk stykke værktøj til efterforskningssager, hvor der skal søges efter stjålne effekter eller bortkomne genstande fra et eventuelt gerningssted.

OBS KUN TIL PROFESSIONEL BRUG! Da disse produkter yder en ekstrem høj magnetisme leverer vi dem udelukkende til industriel og professionel brug. Vi forbeholder os ret til individuel vurdering fra sag til sag, om vi kan levere disse magnettyper. Søgemagneterne er utroligt stærke og skal derfor også behandles med omhu. 

Styrken er fastsat ud fra optimal kontakt med modparten. Det vil sige, hvor søgemagneten har direkte kontakt til en kraftig metalplade med samme størrelse som magneten som minimum. Hvis magneten skal tiltrække andre emner på afstand vil den rette styrke afhænge af, hvor tæt på emnet man kan komme og hvilken type emnet er (vægt, udformning mv.)

I er altid velkomne til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har specialiseret os i magneter siden 1998 og leverer allerede til en rigtig stor del af det danske og skandinaviske marked.

Specifikationer
Specifikationer
Downloads
Yderligere informationer

Alle priser er ekskl. moms.

Vi gør opmærksom på, at ved køb under kr. 500,- pålægges gebyr på kr. 45,-

Her findes vores salgs- og leveringsbetingelser