Stangmagneter - neodym i messingkappe

Disse cylinderformede stangmagneter er alle produceret i en messingkappe og hører til Larkos Excello produktserie. Magneten, der anvendes her, er den kendte og stærke neodym magnet, der støbes ind i selve messingkappen. Excello Stangmagneten i messing er kendetegnet ved, at den er produceret som en ”sandwich”, hvor nord- og sydpol ligger på den samme magnetiske overflade. Denne snævre overflade gør stangmagneten særdeles stærk, og magneten bliver derfor ofte anvendt ved holde- og gribefunktioner på især glatte overflader.

 

Muligheden for at udføre stangmagneten med skruehul øger fleksibiliteten ved stangmagneten betydeligt. Neodym stangmagneten i messingkappe er næsten vedligeholdelsesfri og anvendes især til opgaver i industrien, hvor der ikke er risiko for nogen luftspalte mellem magnet og overflade.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein