Stangmagneter – neodym i stålkappe

Cylinderformede stangmagneter i stålkappe i serien Excello er kendetegnet ved, at en magnet støbes ind i en solid metalkappe og hermed udgør den magnetiske holdekraft. Stangmagneterne benyttes som holde- og gribefunktion i industrien takket være deres særlige magnetiske egenskaber. Disse Excello stangmagneter er alle produceret med en yderst stærk neodym magnet, der sikrer stor holdekraft for produktet - selv ved mindre dimensioner. Metalkappen yder beskyttelse til selve magneten, og den øger samtidig stangmagnetens samlede magnetisme.

 

Takket være metalkappen er det muligt at montere forskellige typer af gevind. Dermed kan stangmagneten monteres nemt og hurtigt og de magnetiske egenskaber gør, at produktet som udgangspunkt kan justeres, hvis behovet ændres. Ved mængdeproduktion kan stangmagneten forarbejdes efter kundens ønske. Stangmagneten anvendes ofte til ved opgaver, hvor der kan risikere at være en lille luftspalte mellem magnet og overflade.

 

Disse stangmagneters arbejdstemperatur er begrænset til 80 °C grundet neodym materialet.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein