Stangmagneter - SmCo i stål og messingkappe

Disse såkaldte cylinderformede stangmagneter er højkvalitets magneter i produktserien Excello. Stangmagneterne er støbt i en messing- eller stålkappe. Samarium Cobalt (SmCo) er anvendt som magnetisk holdekraft og støbes ind i selve kappen, så magneten ligger godt beskyttet. SmCo materialet giver en utroligt stærk magnet, der kan håndtere høje arbejdstemperaturer.

 

Metalkappen er derudover med til at øge den samlede magnetisme for stangmagneten, og den muliggør udførelsen af gevind. Excello Stangmagneten i stål og messingkappe anvendes som holdefunktion i industrien. De effektive magnetiske egenskaber gør, at magneten kan justeres og flyttes, hvis behovet i virksomheden ændres - dette letter arbejdsgangen og sikrer et lavere tidsforbrug.

Er produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skræddersyede løsninger til alle behov. Kontakt os alle hverdage på:
Eller send os en besked
lazyload
Magnetberegner
Find den magnet der passer til dit behov
Start beregneren
Kontakt os for rådgivning om netop jeres magnetløsning. I får 20 års ekspertise i certificerede magneter og et dedikeret salgsteam, der altid står klar. Derudover er I sikret Nordens største magnetprogram med store krav til miljø- og produktionsforhold, sundhed og høj kvalitet. Elisabeth Dencker Hein