Achilles - Sellihca logo Fra årsskiftet og fremover kan I nu finde Larko Magnet i det anerkendte ”Sellihca Nordic Utility Pre-Qualification System”, som vi netop officielt er blevet en del af. Vi vil derfor fremover være Godkendt Leverandør til Offshore Branchen takket være denne seneste internationale certificering hos Achilles / Sellihca.

Anerkendt kvalifikationssystem

Achilles er en af verdens største og mest anerkendte udbydere af leverandørdatabaser inden for bl.a. vind-, bygge-, og olie-gas industrien. Sellihca godkendelsen for Larko til at indgå i dette kvalifikationssystem giver jer som fremtidige og eksisterende kunder garanti for vores pålidelighed som leverandør og tryghed for, at vi udelukkende producerer og leverer magnetsystemer af højeste kvalitet.

Læs også "Larko Magnet varsler vind-offensiv" - artikel bragt på metal-supply.dk

Med Sellihca godkendelsen i hus er I som kunder sikret en magnet leverandør med et professionelt globalt netværk bag os inden for offshore branchen. Dette vil gøre os i stand til i endnu højere grad at kunne imødekomme jeres og fremtidens krav og giver os direkte adgang til et endnu stærkere samarbejde på tværs af landegrænserne i især Norden. Med det nye netværk vil vi opnå et endnu mere solidt erfaringsgrundlag inden for fx vindindustrien med mulighed for at kunne tilbyde jer en udvidet produkt portefølge inden for bl.a. special gummimagneter.

Om Achilles

Achilles blev dannet i 1990 og har i dag hovedkontor i England med repræsentationer over hele verden. Takket være dybdegående analyser og overvågninger blev et unikt globalt netværk skabt for flere tusinder af virksomheder med det formål at samle højt kvalificerede leverandører på ét sted.

Se certfikatet fra Achilles / Sellihca her.

 

Andre relevante links

 Læs mere om Achilles her: http://www.achilles.com/en/about-achilles#sthash.jS8vM1Ng.dpuf