Larko på Elmia Subcontractor

Larko Magnet indtager Elmia Subcontractor messen til november med spændende magnetiske løsninger til alle typer af projekter. Mød os på messen og få en god snak med os om jeres projekter, ideer og løsningsmuligheder med magneter.

Besøg os på

Stand B05:18 d. 14. – 17. november 2017

Pre-registrer jer her, og få gratis adgang til messen:

Klik her for at registrere

Find inspiration til at effektivisere jeres løsninger med magneter, og brug magnetisme til at gøre jeres produkter, maskiner eller andre komplekse komponenter mere fleksible i brug.

Gennem de sidste 20 år har vi rådgivet omkring utallige løsningsmodeller og på den måde opnået en unik specialistviden inden for magneter. Denne know-how gør os i stand til at løse en rigtig bred vifte af opgaver. Vi vil derfor meget gerne komme med vores input til netop jeres udfordringer.

Læg jeres vej forbi vores stand, og lad os tage en snak. I er også meget velkomne til at aftale et konkret møde med os. Der kan vi i ro og mag tale om jeres projekt og tanker over en kop kaffe. Kontakt os på post@larko.dk.

Elmia Subcontractor er Nordeuropas største underleverandørmesse, hvor I finder mere end 1200 udstillere fra over 30 lande. Gå ikke glip af en unik niche-messe inden for bl.a. produktudvikling, hvor innovation og fremtidssikrede løsninger er på dagsordenen.

Vi glæder os til at se jer på standen – og husk at pre-registrere jer ovenfor for at få gratis adgang.