I kan med fordel benytte vores serier af indkapslede kvalitets magnetsystemer, når I har behov for stærke og alsidige gribefunktioner samt nøjagtig magnetstyrke.

 
Vores indkapslede magneter er meget mere end 'almindelige' magneter. Det er specielle magnetsystemer, hvor I er sikret kvalitet af højeste grad, og hvor magneterne produceres ud fra gennemtestede metoder (RoHS og REACH). Det sikrer jer som kunde det mest optimale produkt ud fra parametre som styrke, holdbarhed og anvendelsesmuligheder.
 
I modsætning til ordinære råmagneter giver vores serier af indkapslede magneter jer mulighed for at udvælge nogle helt specifikke krav til magnetsystemet ift. gevindmodel, overflade, styrke mm. Med indkapslede magneter får I uanede muligheder til rådighed, og magnetsystemerne imødekommer stort set alle behov, hvad enten projektet foregår i svære udendørs miljøer eller der forefindes særlige krav til arbejdstemperaturer, gevindtype mv. 
 
I har mulighed for at læse mere om vores serier af indkapslede magneter her på vores hjemmeside via links'ne nedenfor:
 
I er naturligvis også velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på 3965 4800, hvis I har spørgsmål vedrørende et konkret projekt eller andre tvivlsspørgsmål til systemerne. Husk, vi skræddersyr også løsninger til netop jeres behov - kontakt vores teknikere allerede i dag - vi står altid klar til en snak omkring jeres muligheder.