Ny hjemmeside

Vi har nu fornøjelsen at kunne præsentere dig for vores nye hjemmeside, og vi glæder os til at kunne byde dig inden for. Den nye side er opbygget ud fra principperne om større brugervenlighed og gennemsigtighed, så du som kunde nemt kan finde de informationer, du søger.

Nyt visuelt udtryk – samme stærke værdier

Det nye design og den nye opbygning er udviklet til, at du som kunde hurtigt kan få adgang til alle vores seneste tekniske specifikationer, datablade, vejledninger, tegninger, priser mv.  Det nye visuelle udtryk forener i endnu højere grad vores gennemgående værdier om professionel kvalitet, høj faglighed og troværdighed. Vi sætter derudover fremover endnu større fokus på udviklingsprojekter – både fra vores kunder og internt i virksomheden.

Det nye site er første del af en ny, langsigtet markedsstrategi for Larko Magnet med det formål at give vores kunder en endnu stærkere samarbejdspartner inden for professionelle magnetsystemer.

Vi modtager gerne ris/ros om hjemmesiden samt forslag til nye ideer og tiltag. Send dine kommentarer til marketing@larko.dk, og du hører fra os snarest muligt.

God fornøjelse.