Pottemagnet

Med de såkaldte pottemagneter får I et produkt, som styrkemæssigt ligger i den særdeles høje ende og som er ideelle som holdefunktion til fx udstyr, lofter, rack systems og andre steder, hvor I har behov for gode holdeegenskaber. Hvor der er metaloverflader, kan I med fordel anvende pottemagneter, så I undgår at skulle bore og lave permanente afmærkninger. Ændres jeres behov med tiden kan I desuden let omstrukturere jeres løsning uden de samme udfordringer som ved de traditionelle holdefunktioner.

Takket være magnetens beskyttende kappe kan I få pottemagneten med flere forskellige former for gevind, hvad enten det er udvendigt, indvendigt, med nedsænkning til skrue eller gevindbøsning. Det giver jer rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder, og det er derfor ikke dimensionerne, der sætter begrænsningen.

Magneten får bl.a. sin høje styrke i kraft af den omgivende potte, som magneten er lagt i. Kappens materiale er med til at øge den samlede magnetisme samtidig med, at den beskytter selve magneten. I får derfor et professionelt kvalitetsprodukt, som er særdeles holdbart, og som kan være løsningen på mange uensartede projekter.

Gør jeres løsninger langt mere fleksible i fremtiden med magnetisme som holdekraft, og få et kvalitetsprodukt, der i den grad udvider og udvikler jeres muligheder.

Læs mere om pottemagnetens særlige egenskaber her
eller kontakt os på tlf. 39 65 48 00 for en uddybende snak om jeres muligheder.