Bliv effektive med magneter Bliv effektive med magneter

Kvalitets magneter fra Larko støder du ubevidst på i rigtig mange forskellige situationer. De bliver nemlig ofte brugt som mere eller mindre usynlig holdefunktion i alt fra virksomheder, kommunale bygninger, forretninger og institutioner. Magneterne gør en stor forskel i mange menneskers hverdag uden at de er bevidste om det, og det skyldes netop magneternes minimale synlighed og særligt fleksible egenskaber.

Inkorporerer I magneter fra Larko i jeres projekter, sikrer I jer højst fleksible og justerbare løsninger både i dag og i fremtiden. I sparer tid på selve monteringen, når der senere hen skal ske nye tilpasninger eller udskiftninger i jeres virksomhed, og med den rigtig løsning sikrer I jer en langt mere effektiv arbejdsproces i dagligdagen.

Se vores udvalg af udendørs Protego Gummimagneter

Vi har mange års solid erfaring i at udvikle og tilrette magnet systemerne til vores kunders konkrete behov, og sammen finder vi altid den bedste løsning. Et lille udpluk af nogle af vores opgaver er for eksempel; magneter til brug på offshore platforme og inden for vindindustrien, som gribe/holdefunktion til maskiner, ophæng af kabler/rør, magneter i udstillingssystemer og som holdefunktion til loftsplader, døre, tavler og meget mere. Anvendelsesmulighederne for magneter er uanede og ofte meget forskelligartede. Nøgleordet for alle anvendelsesformer er fleksibiliteten i løsningen og effektiviteten.

Et samarbejde med Larko sikrer jer en ekspertbaggrund, hvor vi konstant videreudvikler vores fleksible magnet systemer til både komplekse løsninger og mindre opgaver. Produktudvikling er altafgørende for vores forretning, så vi altid kan tilbyde jer de bedst mulige produkter. Vi holder derfor altid nøje øje med, hvad der rører sig på markederne, så vi altid er på forkanten.

Udvalg af Excello Pottemagneter som stærk holdefunktion

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring jeres muligheder. Vi rådgiver altid vores kunder ud fra det specifikke projekt, så vi opnår det helt rigtige produkt.

Kontakt os på tlf. +45 39654800 eller via post@larko.dk.

Vi ser frem til at høre mere om jeres projekter.