Effektiviser lageret med magneter

Sommeren er stadig over os, og rundt i de danske virksomheder kan man stadig spore den sidste sommerferiestemning. Derfor er netop disse uger ideelle til at overveje, hvor I kan optimere og effektivisere henne, inden det hele 'går løs igen'. Tænk magneter og magnetsystemer ind i jeres løsninger og opnå uanede muligheder for at spare både tid, mandskab og penge. Hos Larko Magnet er vi klar til at hjælpe jer med at føre jeres ideer ud i livet.

Gør fx jeres lager- eller produktionshaller mere fleksible ved hjælp af vores Excello Pottemagnet serie. Når jeres behov ændrer sig, er det vigtigt, at I hurtigt og relativt enkelt kan omstrukturere og flytte produktionsudstyr eller reoler uden unødige omkostninger. Når I ophænger produktionsudstyr eller maskinel ved hjælp af magneter letteregør I processen og gør det enkelt at flytte udstyret igen uden at skulle reparere huller i loft og vægge.

En anden ofte anvendt løsning er at benytte vores Protego Gummimagnet serie til at skabe fleksible holdefunktioner til jeres udstillingssystemer. Gummimagneterne sikrer, at jeres systemer aldrig bliver ridset eller beskadiget på nogen måde takket være det bløde santoprene gummi. Protego gummimagneten giver jer desuden et skridsikkert system, som I kan anvende selv på glatte overflader og ved lodrette holdefunktioner.

Der findes et utal af muligheder og løsninger med kvalitets magnetsystemer. Vi skræddersyr og specialudvikler magnetsystemer til både større og mindre virksomheder og kan med sikkerhed også finde en løsning, der matcher jeres behov. Ofte er det kun ideerne, der sætter begrænsningen, og hos Larko hjælper vi med at få realiseret jeres.

Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende snak om jeres udfordringer.


Ønsker I et møde, hvor vi kommer ud og ser jeres nuværende løsning, er vi naturligvis også meget åbne for dette. Tlf. 3965 4800 – mail: post@larko.dk.