Larko Magneter i Ballerup Bladet Ballerup Bladet har skrevet flot helsidesartikel om vores virksomhed. Læs den spændende artikel ”Magneter med mere” på Ballerup Bladets hjemmeside.

Hos Larko Magneter har vi rigtig mange ambitioner og mål for fremtiden, og vi har mange spændende tiltag i støbeskeen netop i disse måneder til gavn for vores kunder. Den historie ville Ballerup Bladet rigtig gerne være med til at fortælle deres læsere.

Gå til Ballerup Bladet

Magneter udgør en stor del af vores allesammens hverdag både i hjemmet og i høj grad på arbejdspladsen, men som almindelige mennesker tænker vi ofte ikke over, hvor stor en rolle, magneter egentlig spiller. Netop dét aspekt ville Ballerup Bladet gerne sætte fokus på. Hvad kan magneter, udover at sidde på køleskabet? Hvordan opererer ”magnetfabrikken Larko” på markederne, og hvilken forskel kan vi gøre for både de små og store virksomheder?

Alt dette og mere til kan du læse om i denne udgave af Ballerup Bladet, som netop er udkommet. Læs hele artiklen af Ulrich Wolf, og få endnu mere viden om magneter, Larko Magnet og det at have virksomhed i Ballerup Kommune.

Gå til Ballerup Bladet