Magnetbånd - magnettape Magnetbånd – selvklæbende

Magnetbånd, selvklæbende magnetbånd og magnettape; kært barn har mange navne, og der er ikke noget at sige til, at man som mulig kunde kan have svært ved at se forskellen på de forskellige typer fleksible magnetbånd. De selvklæbende magnetbånd er gennem tiden blevet kaldt meget forskelligt, og det ikke kun af kunderne men generelt i branchen. Der er dog vigtige forskelle.

Forskelle på magnetbånd - selvklæbende

Magnetbånd med selvklæb på den ene side er det vi hos Larko Magnet kalder magnettape. Det er magnetbånd, hvor den ene side er belagt med kraftigt klæb, mens den anden side udgør den magnetiske holdeflade. Magnetbånd med selvklæb bruges af vores kunder til mange forskellige opgaver, men nogle af de gængse er bl.a. som holdefunktion til skilte, displays, tavler og fx til forsatsvinduer.

I kan få magnettape i flere forskellige bredder og styrkegrader, og det er et vigtigt punkt at være opmærksom på. Jo bredere magnetbånd med selvklæb, jo større hæfteevne får man, men det magnetiske stof kan også specialrettes i produktionen, så man opnår et endnu stærkere produkt.

Husk også, at der kan være meget stor forskel på kvaliteten af de forskellige magnetbånd med selvklæb / magnettape. Det gælder både renheden i selve materialerne (kvalitetsgraden), produktionsmetoderne og ikke mindst det klæb, der bliver anvendt. Hos Larko Magnet benytter vi altid TESA 4965 eller 4967 alt afhængig af den konkrete opgave for at opnå bedst mulig klæbeevne.

Se vores produkter her

Magnetbånd uden selvklæb

Magnetbåndene uden selvklæb bliver i stedet for klæb produceret med en vinyl forside i hvid eller farvet udgave. Den kan I skrive på med en whiteboard marker, og derfor er der mange virksomheder med lagerfunktioner, der benytter sig af de typer produkter. Husk dog altid, at vinyl forsiden ikke er ligesom et chatboard, hvor I kan tørre skriften af utallige gange. Afhængig af tuschen, trykket og farven vil der med tiden efterlades en rest-hinde, som fint indikerer, at nu er det på tide, at I skifter magnetbåndet ud med et nyt.

Hvad har magnetbåndene til fælles?

Fælles for alle typer magnetbånd og magnettape (selvklæbende magnetbånd) er, at de er fleksible magneter, som kan skæres eller klippes efter behag. Selvklæbende magnetbånd er desuden meget økonomiske i brug, og bliver derfor ofte brugt til lagerfunktioner og kontoropgaver.

Vores professionelle Flex Magnetbånd og TESA Magnettape kan nemt bøjes eller foldes i alle retninger og er derfor et meget alsidigt magnetprodukt.

 

Se alle vores magnetbånd med selvklæb / magnettape, magnetbånd og magnetfolie her på hjemmesiden.

Gå til oversigten her og køb online