Magneter til glastavle Når man kommer ind på området med tavler og magneter, kan man vist ikke komme uden om at støde på glastavler. Disse tavler kan måske få den almindelige forbruger til at undre sig over, hvorfor deres magneter, som sidder fint på køleskabet ikke længere virker, når de sættes på glastavlen.

En glastavle består typisk af en 4 mm tyk hærdet glasplade med en bagbeklædning af metal. Glasset har derfor en afgørende effekt på magnetens magnetiske styrke, da det er et stort mellemrum mellem magnet og metal.

Larko Magnet International A/S lancerer en serie af glasmagneter rettet mod disse glastavler. For at nævne nogle få produkter, har vi fx denne vendbare glasmagnet i en flot finish.

Ud over at den er vendbar, kan man også vælge mellem fuldfarve eller transparent udgave. Den kan fås med virksomhedens logo trykt på, eller man kan vælge at få den grøn på den ene side og rød på den anden (ved større mængder), hvis den skal bruges på LEAN tavler. Der er en lille kant på begge sider, så den er nem at få fat i.

En anden udgave, som også fås i fuldfarve eller transparent, er vores cylinderformet glasmagnet. Den har, ligesom den anden, en lækker finish på grund af den flotte plastkappe. Grundet dens højde er den nem at få fat i og fylder ikke meget på papiret.

Er man mere til det industrielle look, har vi lavet et udvalg af vores råmagneter, som også egner sig som glastavlemagneter. Vi har dem blandt andet som runde glasmagneter og firkantede glasmagneter. 

Se hele vores store udvalg af magneter til glastavler lige her.